Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد صالح پور درباره بازی در نمایش «در انتظار گودو» که به زبان انگلیسی اجرا خواهد شد، به خبرنگار مهر گفت: نمایش «در انتظار گودو» نوشته ساموئل بکت است که اثر شناخته شده ای در حوزه ادبیات نمایشی دنیا محسوب می‌شود و تاکنون بارها در ایران و کشورهای مختلف به صحنه رفته است. این نمایش قرار است به کارگردانی آتوسا عسکری طی ۲ اجرا به زبان انگلیسی در خانه نمایش مهرگان به صحنه برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره دلایل اجرای نمایش به زبان انگلیسی بیان کرد: از آنجا که کارگردان نمایش فارغ التحصیل مترجمی زبان انگلیسی است و خودش به عنوان مترجم نیز فعال است و از طرف دیگر این نمایش نیز بارها توسط هنرمندان شناخته شده اجرا شده است، تصمیم گرفتیم این بار کار به زبان انگلیسی به صحنه برود. بازیگران از روی متن انگلیسی نمایش را تمرین کردند و همگی به زبان انگلیسی مسلط هستند.

این بازیگران و آهنگساز درباره تغییراتی که متن نسبت به نسخه اصلی کرده است، توضیح داد: در این نمایش من نقش استراگون را ایفا می‌کنم که برخلاف متن اصلی یک گیتاریست است. همچنین لاکی هم که نوکر پوتزو است در نمایش گیتار می‌زد و به فراخور همین تغییر چند دیالوگ به متن اضافه شده است. جدا از این تغییرات اندک، نمایشنامه نیز نسبت به متن اصلی کوتاه تر شده و اجرا یک ساعت و پانزده دقیقه خواهد بود.

صالح پور در پایان درباره دلیل اجرای نمایش تنها در ۲ نوبت اظهار کرد: ابتدا ما نمایش را برای اجرا در ۱۵ روز آماده کرده بودیم و قرار بود کار تهیه کننده داشته باشد و اجرا نیز در پردیس تئاتر شهرزاد باشد اما در آخرین روزها تهیه کننده ترجیح داد در کنار گروه نباشد به همین دلیل مجبور شدیم در خانه نمایش مهرگان ۲ روز اجرا داشته باشیم. ابتدا هم قرار بود نمایش ۴ اجرا طی ۲ روز در سال شماره ۲ مهرگان داشته باشد اما با انتقال اجرا به سالن شماره یک که ظرفیت بیشتری دارد این اثر نمایشی در ۲ نوبت و طی روزهای ۲۳ و ۲۴ آبان ماه اجرا می‌شود. چون اجرا به زبان انگلیسی است باید منتظر بازخورد مخاطبان باشیم و در صورت استقبال از کار به احتمال زیاد نمایش برای اجرای طولانی مدت در سالنی دیگر آماده خواهد شد.

 مسعود خطیبی، حامد صالح‌پور، سینا خدامرادی، رامتین رائقی، محمد مبین ابراهیمی بازیگران نمایش «در انتظار گودو» هستند که به کارگردانی آتوسا عسکری پنجشنبه و جمعه ۲۳ و ۲۴ آبان ماه ساعت ۱۵:۳۰ در سالن شماره یک خانه نمایش مهرگان به صحنه می‌رود.

کد خبر 4770511 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: خانه نمایش مهرگان تئاتر ایران تئاتر ایران فیلم سینمایی دوازدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران کارگردان تئاتر فیلم کوتاه کنسرت موسیقی موسیقی ایرانی سینمای مستند موسیقی نواحی بازیگر سینما جشنواره فیلم رشد سازمان سینمایی موسیقی کلاسیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۹۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو

به گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما، ­اجرای نمایش‌های طنز یکی از بخش‌های مراسم آغازین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک بود.
آقای حمید پارسا، نویسنده و بازیگر رادیو با حضور در استودیوی شبکه خبر گفت: من و آقای عضد در اسفند ماه سال گذشته نمایش کوتاهی را به مناسبت سالگرد تاسیس رادیو جوان اجرا کردیم که با استقبال ویژه مخاطبان و مسئولانی که در آن مراسم حضور داشتند؛ مواجه شد که در افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک از ما درخواست کردند که دوباره آن نمایش را اجرا کنیم، با توجه به مهمان‌های آن مراسم مدل کار و شوخی‌ها را تغییر دادیم و حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد کار را تغییر دادیم که مجدد در آن مراسم با استقبال مدیران و مخاطبان روبرو شد.

وی ادامه داد: نوشتن بسیار سخت‌تر از اجرا کردن است، چوت پایه اولیه کار با نویسنده است و اگر کار خوب از کار در نیاید، نویسنده را مقصرمی دانند و مثلا نمی‌گویند بازیگر‌ها به درستی کار نکردند ویا کارگردان خوب کارگردانی نکرده و همه آن را به متن تعمیم می‌دهند، متن اگر خوب باشد کار خوب پیش می‌رود (نویسندگی عرق ریزان مغز است) و نویسنده همیشه نمی‌تواند بلافاصله بنویسد و به این شکل نیست که بتوان در لحظه نوشت و همین طور باید بگویم که نوشتن طنز هم به مراتب سخت‌تر است، چون در طنز باید نویسنده کاری کند که مخاطبان بخندند.

پارسا افزود: بازیگری طنز هم سخت است، من سعی می‌کنم که تیپ نگیرم، چون من خودم را بازی می‌کنم و همین طور بازیگری طنز هم سخت‌تر است از بازی جدی، چون در طنز باز شما باید بتوانید لبخند و خنده را بر لبان مخاطبان بیاورید، یک نکته دیگری که باید بگویم این است که من فقط متنی که خودم نوشته باشم اجرا می‌کنم، چون کار باید از جنس ما باشد و از شوخی‌های خودمان فقط استفاده کنیم و همین طور بهتر است که بازیگر خودش نویسنده باشد یا شم نویسندگی داشته باشد.

وی ادامه داد: من و آقای امیر عضد خیلی سال است که با هم کار می‌کنیم و در برنامه‌های مختلف رادیویی با هم کار کردیم، تهیه کننده‌ها متوجه شدند که ما می‌توانیم به عنوان یک زوج کار‌های طنز انجام دهیم و الان چند سالی است که با هم کار می‌کنیم و یک تیم هستیم.

این نویسنده و بازیگر طنز رادیو در خصوص طنز و هجو گفت: هجو هم نیاز است، ولی متنی از حالت هجو در می‌آید که هدفی پشت آن باشد و یک تلنگری به جایی بزند، کلا طنز شکلی از شوخ طبعی است و یک مفهومی در درون خودش دارد و کار طنز نویس اصلاح نیست بلکه قصدش اصلاح است.

وی ادامه داد: من برای نوشتن بسیار مطالعه می‌کنم و علاوه بر کتاب روزنامه هم خیلی مطالعه می‌کنم و از دل آنها سوژه در می‌آورم و باید بگویم که روزنامه خیلی بیشتر از کتاب به کار ما کمک می‌کند.

پارسا در پایان گفت: دوران رادیو نگذشته و تازه شروع شده، رادیو همچنان رسانه گرم است و مردم اغلب صبح‌ها که به سر کار می‌روند و بعد ازظهر‌ها که از سر کار برمی گردند، اغلب به رادیو گوش می‌دهند و برنامه‌های رادیو همچنان طرفداران خودش را دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



 

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • دستگیری عامل ضرب و شتم در اتوبوس/مجازات سنگین در انتظار فرد خاطی
  • اتفاق باورنکردنی که باعث شد مورایس مسلمان شود | او گفت می‌خواهم مسلمان شوم، باید از کجا شروع کنم؟ | ماجرای مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی
  • آغاز پیش‌ فروش بلیت اجرا‌های «امشب به صرف بورش و خون»
  • آمار فروش و تماشاگران نمایش های در حال اجرا
  • اعلام آمار فروش تماشاخانه‌های دولتی
  • گاف تاریخی محمدجواد کریمی قدوسی چه بود؟
  • هوش مصنوعی گوگل معلم زبان انگلیسی می‌شود
  • ساخت و اجرای کابوس‌هایتان را به «کابوس‌مند» بسپارید
  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو